055 - 711 37 27 info@vandamict.nl

24/7 support

…volgens een beproefd concept dat maakt dat u snel weer door kunt
Mail: support@vandamict.nl  Tel: 055 – 711 37 27

De werking van onze ondersteuning

Wij beschikken over de middelen om uw netwerk continu te monitoren. Bij een calamiteit waarschuwen wij u meteen. Wij stellen de diagnose waarna we ook onmiddellijk aan de oplossing beginnen te werken.

Bij problemen wordt primair ondersteuning op afstand geboden. Waar nodig wordt dit vervolgd naar de klantlocatie. Om u op afstand te kunnen helpen, wordt gebruik gemaakt van Teamviewer. Dit is een uiterst eenvoudig te gebruiken en zeer goed beveiligde applicatie waarmee wij uw computer op afstand kunnen beheren. Wij kunnen met u meekijken, iets demonstreren of een technische handeling uitvoeren. Op deze wijze kunnen wij u snel van dienst zijn zonder daarvoor bij u langs te hoeven komen.

Nieuwe omgevingen worden opgebouwd volgens een beproefd concept waarbij op een eenvoudige manier beheer op afstand, al dan niet via het interne netwerk of het Internet kan worden uitgevoerd. 

Bestaande netwerken waarvan het onderhoud of het beheer wordt overgenomen, worden naar het eerder genoemde concept aangepast.

"Vanaf het eerste gesprek had ik er vertrouwen in dat Van Dam ICT mijn problemen zou oplossen. Dat die oplossing er al na twee dagen was, kwam echter als een positieve verrassing. Ook de nazorg is super."

– Danny ten Tije

Maak kennis met onze werkwijze!