055 - 711 37 27 info@vandamict.nl

Vacatures

Word jij onze nieuwe servicedesk medewerker?

Wat zie jij als je kijkt naar de wereld van de ICT? Een ingewikkelde brei van menu’s, knoppen en apparatuur die alleen door experts te bedienen is? Of ben jij juist die ICT’er in hart en nieren die  volop mogelijkheden ziet dit fantastisch te laten werken? De persoon die klaar staat om ieder vraagstuk van onze klanten enthousiast en doortastend op te lossen? Wanneer dit laatste het geval is, heten wij je van harte welkom in ons team!

Over ons
Van Dam ICT is al meer dan 10 jaar de steun en toeverlaat van vele klanten. Vanuit ons kantoor en moderne datacentrum in Apeldoorn helpen wij dag in, dag uit om ict beter te laten functioneren. Het leveren van Cloud-diensten speelt daarbij een steeds grotere rol. Als hecht en informeel team met een passie voor ICT houden wij elkaar iedere dag scherp en zorgen we ervoor dat we ons volop persoonlijk kunnen ontwikkelen. Dit allemaal op een plezierige manier, waarbij een professionele houding altijd wordt beloond!

De functie
Wij zoeken een full-time servicedesk medewerker ICT. Je hebt basiskennis van bedrijfsautomatisering  waarmee je veel voorkomende vragen doeltreffend telefonisch en via TeamViewer oplost. Bij drukte houd je je hoofd koel, en klantvragen die je niet zelf kunt beantwoorden weet je zorgvuldig in te plannen voor je collega’s.

Kortom: je bent de rots in de branding: voor ons en voor onze klant!

Ben je benieuwd of je deze dankbare functie goed kunt invullen? Neem dan even contact op met Françoise van Hintum via mail (vacature@vandamict.nl)  of telefoon (06 27 31 80 10) en kom bij ons op gesprek voor een kennismaking!