055 - 711 37 27 info@vandamict.nl

Welkom bij Van Dam ICT: Systeem- en netwerkbeheer voor het MKB

Waarmee kunnen wij helpen?

Van de installatie van een printer tot  aanleg van uw complete netwerk: wij houden uw IT betrouwbaar in bedrijf. Onze gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring staan hiervoor garant. Wij begrijpen het belang van snel schakelen en heldere communicatie; hier zetten wij dan ook 24 uur per dag vol op in.

Veilig en up-to-date

Het belang van gegevensbescherming binnen bedrijfsautomatisering is groter dan ooit. Voor u én voor uw klant. Binnen Van Dam ICT hebben wij hier dan ook beleid voor opgesteld.

Grip op uw systemen

Storingen snel kunnen herstellen is veel waard; deze kunnen voorkomen nog veel meer. Onze ervaring maakt dat wij altijd de beste verhouding vinden tussen betrouwbaarheid, prestaties en prijs.

24/7 Support

Van Dam ICT beschikt over een storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is, 365 dagen per jaar. Dus ook op cruciale momenten houden wij uw bedrijfsvoering operationeel.

"We hebben Van Dam ICT leren kennen als een ‘no nonsense’ organisatie die een professionele aanpak heeft. Kwaliteit, kennis, snelheid en prijs zijn in de juiste verhouding."

– Tonny Bergervoet

Maak kennis met onze werkwijze!