NETWERK ONDERHOUD

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om te allen tijde te kunnen (blijven) werken en er zeker van te zijn dat alle bedrijfsgegevens veilig zijn geborgd. Helaas is het vandaag de dag geen uitzondering meer dat mkb-bedrijven met cyberaanvallen, dataleks en hacks te maken krijgen. Daarnaast is het zeer onwenselijk dat jouw mkb-bedrijf stil komt te staan door een storing in je ICT-systeem, dat wil je uiteraard voorkomen. Daarom is het belangrijk dat jouw ICT-netwerk doorlopend wordt gemonitord. Met de dienst ‘Netwerk onderhoud’ van Van Dam ICT wordt de ICT van jouw bedrijf doorlopend beheerd en worden de meeste ICT-problemen al voorkomen ruim voordat je bedrijf er last van ondervindt. Heeft jouw organisatie behoefte aan deze zekerheid? Dan is ‘Netwerk onderhoud’ van Van Dam ICT iets voor jou.

Doorlopende realtime monitoring én 24/7 support

Het is ons streven om een zo optimaal functionerende ICT-omgeving te creëren voor jouw mkb-bedrijf. Dit doen we tegen een vast bedrag per maand. ‘Netwerk onderhoud’ is een door Van Dam ICT ontwikkeld beheerprogramma waarmee realtime, 24/7, jouw ICT-netwerk gemonitord wordt.

Onze technici voeren de netwerkwerkzaamheden uit en maken daarbij gebruik van essentiële checklists en logboeken. We doen dit om twee redenen. Allereerst omdat we streven naar de zekerheid van een stabiel ICT-netwerk voor jouw bedrijf. Ten tweede omdat we zo 100% verslag van onze werkzaamheden doen. Op deze manier helpen we al veel mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn met een stabiel ICT-netwerk!

De voordelen van Netwerk Onderhoud

 • Gespecialiseerde ICT-engineers onderhouden en monitoren jouw bedrijfsnetwerk
 • Proactieve monitoring en signalering voorkomt IT-problemen
 • Volledig inzicht met de (gespecificeerde) prestatierapportages
 • Snel en accuraat handelen om downtime te voorkomen of te minimaliseren
 • Controleren en beheren van beveiligingsupdates voor optimale beveiliging
 • Wij nemen de verantwoordelijkheid voor jouw volledige netwerkonderhoud

Ook voor bedrijfsverzamelgebouwen of vastgoedeigenaren

Van Dam ICT biedt de service ‘Netwerk Onderhoud’ ook aan bedrijfsverzamelgebouwen en vastgoedeigenaren. Wij zijn het aanspreekpunt voor de gebruikers van het gebouw en zorgen ervoor dat alle ondernemers/gebruikers hun ICT-omgeving veilig en goed hebben ingericht. Wij nemen alle communicatie uit de handen van de vastgoedeigenaar of verhuurder.

Persoonlijk contact

Het ICT-netwerk van jouw bedrijf optimaal geborgd

De garanties van Van Dam ICT

Bij Van Dam ICT werkt iedereen met het motto dat het beter is om ICT-problemen te voorkomen dan ze achteraf op te lossen. Deze aanpak bewijzen met de volgende garanties:

Veilig

Van Dam ICT zorgt voor een veilig netwerk. Dit doen we onder andere met onze managed firewall oplossing en door de 24/7 monitoring van het ICT-netwerk. Daarnaast houden we netwerkapparatuur altijd up-to-date.

24/7 support

Van Dam ICT beschikt over een ICT-helpdesk waarmee je met alle vragen terecht kunt. En het mooie is, dit kost je niets extra’s! Geen onverwachte facturen achteraf. Wij leveren een stabiele ICT-oplossing voor een vast bedrag per maand.

Optimale snelheid

Er is niets zo vervelend als werken met een traag systeem. Het beperkt de productie of levering van jouw mkb-bedrijf, maar het heeft ook effect op het algehele werkplezier van je medewerkers. Met ‘Netwerk Onderhoud’ van Van Dam ICT ben je verzekerd van een netwerk dat altijd optimaal (en snel) werkt.

Kostenbesparing

Onderbrekingen van het dagelijkse werk door ICT-problemen zijn ontzettend vervelend en hebben direct effect op de bedrijfsvoortgang met medewerkers die hun werk niet kunnen doen. Van Dam ICT voorkomt de meeste ICT-problemen al voordat jij en je medewerkers ze opmerken. Zo blijft je bedrijf draaien en bespaar je op onverwachte ICT-onkosten of effect op de productie.

Continuïteit

De netwerkapparatuur wordt 24/7 gecontroleerd door onze ICT-experts op problemen of fouten, zodat je verzekerd bent van een optimaal functionerend netwerk.

Up to date

Wij zorgen dat de updates voor jouw netwerkapparatuur tijdig worden geïnstalleerd. Goed onderhouden netwerkapparatuur draagt bij aan de continuïteit en veiligheid van het netwerk.

Van Dam ICT. Zorgt gewoon dat het werkt.

Sinds 2006 voorziet Van Dam ICT talloze mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn van stabiele ICT-oplossingen. Ons ervaren team beschikt over meer dan 60 jaar aan expertise. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij met jouw mkb-bedrijf altijd en overal veilig kunt blijven werken. Zo kun je je concentreren op jouw bedrijf zonder je druk te maken over ICT-zaken. Wij zorgen gewoon dat ’t werkt.

Ontdek of Online Werkplekken bij jouw mkb-bedrijf past

Van Dam ICT helpt je graag bij je totale Werkplek Onderhoud. Dat begint natuurlijk bij de inventarisatie om te zien welke ICT-inrichting bij jouw bedrijf past. Wij geven je graag vrijblijvend advies en een passende kostenindicatie.

Vraag een offerte aan

  Slide Background
  “Achter de schermen werken wij continue en preventief
  aan de server. Gaat de server down dan handelen wij
  direct om te voorkomen dat een bedrijf stil kom te liggen
  voor een bepaald aantal uren."

   

  Van Dam ICT biedt Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Veiligheid van de data hebben wij hoog in het vaandel staan.

    
   
   

  Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.