DIT IS VAN DAM ICT

We voorkomen liever ICT-problemen dan dat we ze moeten oplossen. Dat is onze belofte. Dit maken we waar door de beste ICT-kennis en systemen in huis te hebben. Daarnaast zorgen we dat we alle klantsystemen continu kunnen monitoren. Hier richten we de werkprocessen op in. Ons doel is dat jij als MKB-bedrijf altijd, overal en veilig kunt werken. Zonder enig omkijken naar je ICT.

Buiten werktijden zorgen we voor de nieuwste software & beveiligingsupdates.

Daardoor starten jij en je medewerkers elke dag zonder vertraging je computer en online werkplek op. Zonder update-meldingen. Verder monitoren we alle werkplekken die bij ons in beheer zijn. Daardoor weten we wanneer er mogelijk ICT-problemen kunnen ontstaan. Voordat jij of je medewerkers het in de gaten hebben, lossen we dit al op.

Dreigt je harde schijf vol te lopen? Hier krijgen we een automatische beveiligingsmelding over en gaan gelijk aan de slag. Ook op vrijdag na 5 uur. Jouw mogelijke storing is preventief verholpen door ons alert en adequaat handelen. Zo begin je de maandagochtend zonder ICT-verrassingen. 

Intern zeggen we weleens gekscherend: “Wij gaan voor onze klanten als de Brandweer, maar wij hebben bijna niets te blussen!” Proactiviteit, dat is de kern van ons succes. We hebben dezelfde visie als onze MKB-klanten: “Alles moet werken en blijven werken.” 

DE GARANTIES VAN VAN DAM ICT

Icon_Beveiligde_werkplek1

ALTIJD EEN BEVEILIGDE WERKPLEK

Icon_24_7_support1

24/7 DAADKRACHTIG SUPPORT

Icon_Betaalbaar1

kwaliteit tegen een schappelijk tarief

Icon_Opzegbaar1

Direct opzegbaar zonder gedoe

Icon_Locatie1

DICHTBIJ EN SNEL OP LOCATIE

ONZE ACHTERGROND EN WERKWIJZE

Graag vertellen we je meer over onze achtergrond en werkwijze. Jarenlange ervaring en een scherpe blik op de toekomst. Met die instelling bieden wij volledige service op het gebied van online werkplekken (Cloud diensten) en beveiliging. Support doen we steeds vaker remote (op afstand), maar met dezelfde nauwkeurige, nuchtere en kritische blik als we bij jou op locatie zouden zijn. Zo waarborgen we onze kwaliteit en houden elkaar scherp. Vanuit verschillende disciplines zorgen we dat alles tot in de puntjes werkt.

Er is veel veranderd op het gebied van computers, installaties en ICT. Wat we onze klanten in producten en service bieden is met de tijd meegegaan, de manier waarop we voor onze klanten klaarstaan is echter niet veranderd. Wij luisteren naar jouw verhaal, wij verdiepen ons in jouw onderneming en inventariseren welke oplossing jij nodig hebt in de praktijk. 

Waar het allemaal begon
Paul van Dam verkocht als 13-jarige zijn eerste computer. Zijn interesse voor computertechniek werd gesteund door zijn vader die werkte in zijn eigen ICT-bedrijf Computel Standby. Paul had veel plezier in het op de kop tikken van oude computers, het uit elkaar halen ervan en repareren totdat alles weer werkte. Paul dacht toen al na over duurzaamheid (tegenwoordig heet dat refurbished) en transformeerde oude computers naar gebruiksklare pc’s voor mensen in de buurt.

Paul besloot de MBO-ICT opleiding te volgen. Hier liep hij stage bij diverse ICT-bedrijven. Al deze bedrijven deden hetzelfde: continu bezig zijn met blussen van brandjes en storingen oplossen. ‘Dit kan anders én beter’, dacht Paul. Wat nu als je ICT-problemen kunt voorkomen, in plaats van altijd achteraf oplossen? Het brengt zoveel frustratie, irritatie en stress met zich mee, zeker voor de klant. Dat idee van ‘Dat moet beter kunnen’ heeft ervoor gezorgd dat Paul zijn eigen onderneming wilde beginnen.

2006: Het is 1 oktober 2006, officieel van start met eigen bedrijf

Als 18-jarige werd Paul ICT-specialist, met op de achtergrond de begeleiding en ondersteuning van zijn vader. Hij startte zijn eerste eigen bedrijf met de naam: “Paul van Dam, mijn computer- en internetspecialist”. Paul begon met pc-reparaties voor particulieren op zijn zolderkamer en kreeg een aantal zakelijke opdrachten via Computel. 

Al na enkele maanden besloot Paul een klein kantoortje te huren bij Computel. Zeker voor de zakelijke dienstverlening (waar hij toekomst in zag) was dat een slimme zet. De onderneming ‘Paul van Dam, mijn computer- en internetspecialist’, groeide met zowel particuliere als zakelijke klanten.

2008: In 2008 lanceert - Paul van Dam een nieuw product voor de zakelijke markt

In 2008 concludeert Paul dat hij in de dagelijkse praktijk nog altijd te veel “ICT-brandjes aan het blussen is”. Dit kost onnodig veel tijd bij de klanten dus gaat hij op zoek naar een slimme oplossing. Paul ontwikkelt een onderhoudsprogramma voor het Midden- en Kleinbedrijf. De zakelijke markt ontvangt de introductie goed. De onderneming groeit gestaag en de verhuizing naar een groter kantoor én de eerste medewerker Martijn is in februari 2009 een feit.

2012: De bedrijfsnaam veranderd in Paul van Dam ICT

In januari 2012 worden alle zakelijke klanten van het bedrijf ‘Imparo’ overgenomen en komt er een tweede medewerker in dienst. De onderneming blijft groeien. Hierdoor is het mogelijk om in januari 2013 ‘D2D ICT’ over te nemen, inclusief de derde medewerker Danny.

2015 - heden: Het stokje wordt definitief overgedragen in 2015

De vader van Paul besluit om zijn bedrijfsactiviteiten met Computel te verkopen en over te dragen. De overdracht van deze onderneming aan de nieuwe generatie is een feit. Paul en zijn broer Bart besluiten samen het bedrijf van hun vader over te nemen en voort te zetten. Nu zijn Paul en Bart beiden eigenaar van zowel Computel als Van Dam ICT.

Een sterk team met een ‘gezond boerenverstand’
In de loop der jaren is Van Dam ICT uitgegroeid tot een bedrijf met een bijzonder leuk team van 2 directeuren en 9 gemotiveerde medewerkers. Er heerst een fijne sfeer en de mentaliteit om het samen te doen. Van Dam ICT heeft vertrouwen in de uitbreiding en samenwerking met hun klanten en relaties. De nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT & software volgen zij nauwlettend en zitten bovenop innovatieve kansen. Continu op zoek naar verbeteringen. Zo maken ze de ICT van ondernemend Nederland toekomstbestendig en kunnen ze de service verder optimaliseren.

Van Dam ICT Apeldoorn locatie
Persoonlijk contact

graag even persoonlijk contact?

WIJ STELLEN JE GRAAG
VOOR AAN ONS TEAM

Ons team is uitgebreid, en we stellen onze nieuwe collega’s en teamleden graag aan jullie voor! Onze specialisten zorgen ervoor dat onze klanten en applicaties ongestoord en snel werken met de juiste beveiliging. Altijd en overal.

Paul van Dam
Directeur/eigenaar

Paunka Jansen
Office manager

Richard Hordijk
Technisch manager

Danny Holterman
Systeem- en netwerk engineer

Melvin Jongeling
Systeem- en netwerk engineer

Bart van Dam
Directeur/eigenaar

Lucas Jansen
Systeem- en netwerk engineer

Maik Boeve
Systeem- en netwerk engineer

Jerry Stad
Systeem- en netwerk engineer / Sales

Mick Voorsluijs
Systeem- en netwerk engineer / Planner

Daan Westerkamp
Systeem- en netwerk engineer

Slide Background
”Wij gaan voor onze klanten als de Brandweer,
maar wij hebben bijna niets te blussen!”

 

Wij doen er alles aan om ICT problemen te voorkomen, het liefst zelfs zodat jij er niets van merkt. Wij zorgen ervoor dat bedrijven ongestoord en veilig kunnen blijven werken. Zo houd jij de focus op wat belangrijk is binnen jouw bedrijf en regelen wij ondertussen de gehele ICT.

  
 
 

Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.