“Al jaren werken we prettig samen met van Dam ICT. Wij kunnen de continuïteit van onze hulp aan allerlei zorgorganisaties borgen doordat zij onze IT perfect beheren en onderhouden. In het verleden realiseerden zij complexe migraties van oude naar nieuwe systemen waarbij wij probleemloos konden blijven werken. Tegenwoordig werken wij tot volle tevredenheid met een Cloud oplossing, waarbij we nagenoeg nooit last van storingen hebben.”
Stichting IZZ
,
Leonie van Walchren
“In het hart van Apeldoorn hebben wij 10 luxe locaties gerealiseerd. Stuk voor stuk ideale en sfeervolle werkplekken, voorzien van alle comfort. Van Dam ICT heeft ons motto ‘Be connected, feel free’ werkelijkheid gemaakt op al onze locaties. Daarom zijn al onze werkruimtes en werkplekken voorzien van de meest actuele ICT-infrastructuur.”
Ultimate Workspace
,
Mike van Woudenberg
"Al snel na de oprichting van Akkolade zijn wij overgestapt naar werken in de Cloud. Onze filosofie hierbij is dat wij klantgericht werken, daar past een flexibele oplossing in de Cloud bij. Voor ons Akkolade netwerk richten we ons dagelijks op het creëren van nieuwe ambassadeurs. Van Dam ICT faciliteert hierbij. De samenwerking ervaren wij ook als een echt partnership. Onze medewerkers werken met ‘online werkplekken’ omdat dit een veilige manier van werken is. Zo weten we zeker dat alle systemen en programma’s altijd up-to-date zijn.”
Akkolade
,
Anne Jans
Slide Background
”Wij gaan voor onze klanten als de Brandweer,
maar wij hebben bijna niets te blussen!”

 

Wij doen er alles aan om ICT problemen te voorkomen, het liefst zelfs zodat jij er niets van merkt. Wij zorgen ervoor dat bedrijven ongestoord en veilig kunnen blijven werken. Zo houd jij de focus op wat belangrijk is binnen jouw bedrijf en regelen wij ondertussen de gehele ICT.

  
 
 

Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.