Online Werkplekken – Cloud

Veel bedrijven zien een groeiende behoefte van medewerkers om op elke gewenste locatie en op ieder tijdstip toegang te hebben tot bestanden en programma’s. Werken in de cloud kan hierin de oplossing zijn. Met Online Werkplekken is dat mogelijk, veilig, afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf, voor een vast bedrag per werplek. Van Dam ICT ondersteunt niet alleen bij de installatie ervan, maar levert ook doorlopende support en zorgt dat je bedrijfsgegevens goed beschermd blijven.

Jouw mkb-bedrijf volledig flexibel ingericht

Met Online Werkplekken is ieders werkomgeving flexibel, of je nu op kantoor bent, thuiswerkt, onderweg bent of van een welverdiende vakantie geniet. Altijd en overal toegang tot e-mail, agenda, (boekhoud)programma’s en bedrijfsbestanden. Iedereen werkt waar, wanneer en hoe hij of zij dat graag wil. Zo kun je met jouw medewerkers de best passende werkomgeving en -cultuur inrichten. Verandert er iets binnen jouw bedrijf? Je kunt maandelijks individuele online werkplek toevoegen, opzeggen of wijzigen.

Snel van start met online werkplekken

De eisen voor het de te gebruiken hardware is minimaal. Wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met toegang tot een stabiele internetverbinding. Aangezien
de Office programma’s en de bedrijfsbestanden niet fysiek aanwezig zijn op de devices zelf worden deze minimaal belast en hoef je dus niet alle apparatuur te vervangen bij de overstap naar Online Werkplekken. Alle te gebruiken werkstations (devices) dienen echter wel te beschikken over een up-to-date versie van het besturingssysteem.

Goed beveiligde werkplekken in de cloud

Met goed ingerichte Online Werkplekken kunnen jouw medewerkers optimaal samenwerken. Wij installeren digitale werkplekken die platformonafhankelijk zijn en zorgen dat alle apparaten waarmee je werkt hier goed op aangesloten zijn. Alle eigen bedrijfssoftware, tools en applicaties zijn in de cloud beschikbaar. Wij zorgen dat de Online Werkplekken altijd up to date blijven. We monitoren de servers en de serverprocessen 24 uur per dag. Bij storingen zijn we 24×7 bereikbaar op onze storingslijn.

Alle voordelen van Online Werkplekken op een rijtje

Met de Online Werkplekken van Van Dam ICT heb je de volgende voordelen:

 • Locatieonafhankelijk en/of thuis te werken direct mogelijk
 • Professionele helpdesk en systeembeheer
 • Zeer hoge uptime door de inzet van centrale servers
 • Doorlopende back-up van data wordt automatisch verzorgd
 • Inclusief virusscanning en licentie
 • Geen bedrijfsgevoelige informatie op laptops (i.v.m. diefstal)
 • Minimale investeringskosten
 • Beschikbaar voor Windows en Mac
 • Beschikbaar via iPad, iPhone en Android
 • Eenvoudig per werkplek uit te breiden voor een vast bedrag per werkplek
 • Individuele online werkplek maandelijks opzegbaar
Persoonlijk contact

Van Dam ICT heeft Online Werkplekken (en aanvullende werkplekbeheer) inmiddels bij meer dan 100 klanten in de regio Apeldoorn geleverd. Nieuwsgierig hoe we ook bij jouw mkb-bedrijf de ICT optimaliseren?

Van Dam ICT. Zorgt gewoon dat het werkt.

Van Dam ICT levert al sinds 2006 hoogwaardige ICT-oplossingen aan honderden mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn. Wij hebben een team met meer dan 60 jaar aan ervaring. Ons doel is om ICT-problemen te voorkomen, in plaats van ze op te lossen. Zo kun jij als mkb-bedrijf altijd, overal en vooral ook veilig werken. Zonder je zorgen te maken over de ICT. Wij zorgen gewoon dat ’t werkt.

Ontdek of Online Werkplekken bij jouw mkb-bedrijf past

Van Dam ICT helpt je graag bij de overstap naar Online Werkplekken. Dat begint natuurlijk bij de inventarisatie hoe we Online Werkplekken optimaal voor jouw mkb-bedrijf kunnen inrichten. Dat is voor ieder bedrijf anders. Wij geven je graag vrijblijvend advies en een passende kostenindicatie.

Vraag een offerte aan

  Slide Background
  “Achter de schermen werken wij continue en preventief
  aan de server. Gaat de server down dan handelen wij
  direct om te voorkomen dat een bedrijf stil kom te liggen
  voor een bepaald aantal uren."

   

  Van Dam ICT biedt Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Veiligheid van de data hebben wij hoog in het vaandel staan.

    
   
   

  Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.