Server Onderhoud

Heb je met jouw bedrijf één of meerdere servers ingericht? Dan is het belangrijk dat deze doorlopend goed worden onderhouden en beheerd. Dit wordt met een servicecontract gedaan. Daarin worden de gewenste werkzaamheden aan onderhoud en beheer vastgelegd. Dat betekent maatwerk, omdat ieder bedrijf andere eisen en behoeften heeft. Iedere organisatie streeft naar:

– goed beveiligde bedrijfsgegevens;
– optimaal geborgde bedrijfsprocessen;
– minimale risico’s op storing of ‘downtime’ van de server (en jouw bedrijf)

Daarom biedt Van Dam ICT de dienst ‘Server Onderhoud’ aan. Dit is serverbeheer die op maat wordt ingericht voor jouw mkb-bedrijf, tegen een vast tarief per maand. Gaat Van Dam ICT aan de slag voor jouw bedrijf? Dan realiseren we de meest stabiele beheerde servers.

Persoonlijk contact

De server(s) van jouw bedrijf optimaal beheerd

Wat houdt Server Onderhoud in?

Het is van wezenlijk belang dat servers te allen tijde up and running zijn, zodat alle bedrijfsprocessen gewaarborgd blijven. Daarvoor bieden wij onderhoud, support en monitoring op maat. Zowel op afstand als op locatie. Met als enige doel: zorgen dat jouw mkb-bedrijf blijft werken. Omdat de dienst Server Onderhoud maatwerk is, geven we hier een indicatie van de werkzaamheden die we binnen een servicecontract uitvoeren:

 • dagelijkse back-up controle
 • 24×7 hardware controle
 • performance controle (harddisks, geheugen, CPU, etc.).
 • updates controle van alle software
 • updates van de installatie
 • logfile controle en opschonen
 • 24×7 monitoring op specifieke onderdelen van je serveromgeving
 • Vervangingsadvies ten behoeve van investeringen voor nieuwe apparatuur of server
 • Doorlopende ondersteuning via onze servicedesk
 • Doorlopende verbinding met onze storingslijn waar zaken met spoed worden opgepakt
 • Persoonlijk advies en ondersteuning, remote of bij jou op locatie
 • Ruim 20 jaar ervaring in serversupport op maat

De betrokkenheid en inzet van Van Dam ICT bij Server Onderhoud

We geven je graag wat meer inzicht in hoe Van Dam ICT jouw serverbeheer uitvoert en wat je van ons kunt verwachten:

Eigendom

Jouw mkb-bedrijf is en blijft eigenaar van alle apparatuur en is zelf verantwoordelijk voor de onderhoudscontracten ervan. Van Dam ICT assisteert bij het onderhouden van deze apparatuur. Wanneer er storingen aan de apparatuur optreden is Van Dam ICT aanspreekpunt voor de leverancier van de apparatuur. Van Dam ICT kan adviseren bij de aanschaf en het verzekeren van apparatuur.

Beveiliging

De mate van beveiliging van hardware en software zal in overleg worden bepaald. Van Dam ICT zal op basis van die afspraken de software op de servers naar haar beste kunnen beveiligen.

Rapportage

Van Dam ICT zal periodiek rapporteren welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo ben je altijd op de hoogte van uitgevoerde acties, maar krijg je ook inzicht welke storingen zijn voorkomen of verholpen, of welke problemen zijn opgelost.

24/7 monitoring

Doordat we doorlopende monitoring van de performance van jouw server(s) doen, voorkomen we de meeste ICT-problemen al voordat jij en je medewerkers er erg in hebben. Wij streven ernaar dat jouw bedrijf blijft doorlopen.

24/7 support

Van Dam ICT beschikt over een ICT-helpdesk waarmee je met alle vragen terecht kunt. Dit valt allemaal binnen het servicecontract.

Altijd dichtbij

We focussen ons op het bedienen van bedrijven in de regio Apeldoorn. Is er iets aan de hand? Dan zijn we altijd snel op locatie, dat garanderen we.

Van Dam ICT. Zorgt gewoon dat het werkt.

Sinds 2006 voorziet Van Dam ICT talloze mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn van stabiele ICT-oplossingen. Ons ervaren team beschikt over meer dan 60 jaar aan expertise. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij met jouw mkb-bedrijf altijd en overal veilig kunt blijven werken. Zo kun je je concentreren op jouw bedrijf zonder je druk te maken over ICT-zaken. Wij zorgen gewoon dat ’t werkt.

Ontdek of Online Werkplekken bij jouw mkb-bedrijf past

Van Dam ICT helpt je graag bij je totale Werkplek Onderhoud. Dat begint natuurlijk bij de inventarisatie om te zien welke ICT-inrichting bij jouw bedrijf past. Wij geven je graag vrijblijvend advies en een passende kostenindicatie.

Vraag een offerte aan

  Slide Background
  “Achter de schermen werken wij continue en preventief
  aan de server. Gaat de server down dan handelen wij
  direct om te voorkomen dat een bedrijf stil kom te liggen
  voor een bepaald aantal uren."

   

  Van Dam ICT biedt Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Veiligheid van de data hebben wij hoog in het vaandel staan.

    
   
   

  Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.