WERKPLEK ONDERHOUD

Of je nu met jouw mkb-bedrijf volledig in de cloud wilt werken of niet. Een goed ingericht ICT-systeem is nodig om jouw medewerkers een optimaal werkplezier te bieden. Maar vooral ook om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens ten alle tijden veilig blijven en systemen altijd blijven werken. Met het beheerprogramma ‘Werkplek Onderhoud’ zorgt Van Dam ICT ervoor dat jouw ICT optimaal is ingericht. Ons doel is namelijk dat jij ongestoord en veilig kunt blijven werken.

Flexibele werkplekken. Waterdichte ICT ondersteuning.

Wij richten jouw (online) werkplekken op maat in, hierna onderhouden we deze doorlopend. Onze verantwoording ligt bij de optimale werking van alle systemen. Dus geen lange wachttijden meer bij het opstarten van je computer. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving, waarbij jouw bedrijfsgegevens beveiligd is. Onze monitoring zorgt dat eventuele ICT-problemen vaak al voorkomen worden voordat je er erg in hebt. Zo kun jij ongestoord blijven werken.

Het start met het juiste advies

Van Dam ICT doet eerst een inventarisatie bij jouw mkb-bedrijf. Wij inventariseren de hoeveelheid werkplekken, hoe er gewerkt wordt, wat voor gegevens en systemen er verbonden zijn. Op basis van deze gegevens adviseren we jou de beste ICT-inrichting voor jouw bedrijf. Of dit nu in de cloud is, of dat we werken met een server bij jou op locatie. Dat maakt voor ons niets uit. Van Dam ICT beheert álle type systemen en weet precies, op basis van welke specificaties en behoeften, welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past. En dat lichten we natuurlijk graag toe.

Altijd op safe met Werkplek Onderhoud

Met de Werkplek Onderhoud van Van Dam ICT ontvang je de volgende service en zekerheden:

 • Periodiek bezoek op locatie ter controle van de ICT-systemen
 • 24×7 monitoring van alle systemen en software
 • Managed Antivirus ter beveiliging van alle systemen
 • Patch management ter beveiliging van alle systemen
 • Asset en licentie management, alle software is altijd up to date
 • Vervangingsadvies voor apparatuur
 • 24×7 bereikbaarheid voor calamiteiten en binnen 4 uur op locatie indien nodig
 • Onbeperkt remote support met binnen 15 minuten jouw ICT-vraag opgelost of doorgezet naar een specialist
Persoonlijk contact

Van Dam ICT heeft Werkplek Onderhoud inmiddels bij meer dan 100 klanten in de regio Apeldoorn geleverd. Nieuwsgierig hoe we ook bij jouw mkb-bedrijf de ICT optimaliseren?

De garanties van Van Dam ICT

Wij werken altijd met het motto ‘Het voorkomen van ICT problemen is beter dan ze achteraf oplossen’. Deze aanpak bewijzen met de volgende garanties:

Veilig

Van Dam ICT zorgt dat werkplekken altijd veilig zijn. Dit doen we onder andere met onze ESET managed antivirus oplossing. Maar ook door 24×7 monitoring en het up-to-date houden van jouw software. Wij signaleren problemen vaak al vroegtijdig en voorkomen zo 90% ervan.

24/7 support

Van Dam ICT heeft een ICT-helpdesk die 24/7 bereikbaar is voor al je vragen of calamiteiten. De meeste vragen lossen we binnen 15 minuten op, terwijl je ons aan de lijn hebt. Lukt dat niet? Dan neemt één van onze senior IT-specialisten jouw vraag direct in behandeling.

Up to date

Wij zorgen dat de updates voor jouw werkplekken tijdig geïnstalleerd worden. Goed onderhouden werkplekken dragen namelijk bij aan de productiviteit van de gebruikers en de veiligheid van jouw netwerk. Daardoor starten jij en jouw medewerkers elke dag zonder vertraging de computers en online werkplekken op.

Kwaliteit tegen een schappelijk tarief

Door constante monitoring voorkomen we de meeste ICT-problemen vroegtijdig. Dat scheelt tijd en geld. Met ons maandabonnement heb je geen omkijken meer naar je ICT en geen gedoe met nacalculatie facturen. Onze abonnementen zijn overigens ten alle tijden per direct opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Continuïteit

De werkplekken worden door onze ICT-experts 24×7 gecontroleerd op problemen of fouten. Zo ben je verzekerd van werkplekken die optimaal functioneren. Wij voorkomen op deze manier 90% van de ICT-problemen, waar jij niet eens weet van hebt.

Dichtbij en snel op locatie

Wij leveren ICT-ondersteuning aan mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn. Zo garanderen we bij calamiteiten binnen 4 uur op locatie te zijn en lossen we storingen gemiddeld binnen 8 uur op. Onze kracht ligt vooral in het voorkomen van storingen en calamiteiten, ook buiten werktijden en in de weekenden.

Van Dam ICT. Zorgt gewoon dat het werkt.

Sinds 2006 voorziet Van Dam ICT talloze mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn van stabiele ICT-oplossingen. Ons ervaren team beschikt over meer dan 60 jaar aan expertise. Ons doel is om er voor te zorgen dat jij met jouw mkb-bedrijf altijd en overal veilig kunt blijven werken. Zo kun je je concentreren op jouw bedrijf zonder je druk te maken over ICT-zaken. Wij zorgen gewoon dat ’t werkt.

Ontdek of Online Werkplekken bij jouw mkb-bedrijf past

Van Dam ICT helpt je graag bij je totale Werkplek Onderhoud. Dat begint natuurlijk bij de inventarisatie om te zien welke ICT-inrichting bij jouw bedrijf past. Wij geven je graag vrijblijvend advies en een passende kostenindicatie.

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen, vul dan het volgende formulier in:

  Slide Background
  “Achter de schermen werken wij continue en preventief
  aan de server. Gaat de server down dan handelen wij
  direct om te voorkomen dat een bedrijf stil kom te liggen
  voor een bepaald aantal uren."

   

  Van Dam ICT biedt Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Veiligheid van de data hebben wij hoog in het vaandel staan.

    
   
   

  Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.