055 - 711 37 27 info@vandamict.nl

Van Dam ICT – Referenties

Lucky Light projectverlichting BV

‘Sinds een aantal jaar zijn wij al klant bij Van Dam I.C.T. Wij werden via een relatie getipt over dit bedrijf. In eerste instantie ging het om het installeren van een PC. Hieruit voortvloeiend doen wij eigenlijk steeds meer zaken met elkaar. Dit komt omdat wij regelmatig met elkaar in gesprek zijn. En dan hoeft het niet alleen op onze business geconcentreerd te zijn. Maar als je met elkaar in gesprek bent en je voelt elkaar aan merk je al gauw wat er van alle verkregen informatie voor jou bedrijf van belang kan zijn.

Dit heeft erin geresulteerd dat Van Dam I.C.T onze nieuwe server heeft geleverd en geïnstalleerd en dat men ook verschillende software welke voor ons bedrijf passend is heeft mogen leveren. Het voordeel dat wij zien in Van Dam I.C.T is dat men met ons meedenkt maar ook zeker naar onze mening en ervaring luistert. Wij moeten tenslotte met het gehele pakket werken. Daarbij is men erg flexibel en zorgt men er altijd voor dat wij door kunnen gaan met onze werkzaamheden als er problemen zijn van welke aard dan ook.

Kortom zou ik Van Dam I.C.T. willen omschrijven als; Meedenkend en met een luisterend oor en voorzien van de nodige flexibiliteit en vakmanschap’

Remon van Lohuizen

Ook het maximale uit úw ict halen?