Microsoft 365 Cloud

In een gedigitaliseerde wereld is het steeds meer normaal om op iedere gewenste locatie en tijdstip toegang te hebben tot je bestanden en programma’s. Met Microsoft 365 Cloud is het mogelijk om met al je collega’s veilig in de cloud te werken. Van Dam ICT helpt je bij de installatie ervan en zorgt ook meteen dat je bedrijfsgegevens écht goed veilig worden gesteld.

Efficiënt en overal samenwerken in de cloud

Werken in de cloud betekent dat je vanaf elke locatie toegang hebt tot jouw werkplek. Met Microsoft 365 Cloud krijgt jouw mkb-bedrijf alles wat nodig is om efficiënt (samen) te werken. Iedereen binnen je bedrijf heeft overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint.

De gegevens die in Microsoft 365 Cloud worden geplaatst staan bij Microsoft in de zogenoemde publieke Cloud. Hierdoor kun je, afhankelijk van jouw Microsoft-abonnement, gebruik maken van applicaties zoals Microsoft Sharepoint, Microsoft Teams en OneDrive.

Starten met Microsoft 365 Cloud voor jouw bedrijf

Voordat wij Microsoft 365 installeren binnen jouw mkb-bedrijf doen wij een inventarisatie van de PC’s en laptops waarmee wordt gewerkt. Deze dienen up to date te zijn, omdat je met verouderde apparaten niet stabiel in de cloud en met de nieuwste Microsoft programma’s kunt werken. Dat voorkomt veel frustraties en verhoogt het werkplezier.

Bij werken in de cloud is een goede en veilige internetverbinding een vereiste. Van Dam ICT beveiligt het netwerk, de Wi-Fi en stelt een gasten verbinding in.

Van Dam ICT zorgt ervoor dat alle software updates doorlopend worden uitgevoerd. Medewerkers hoeven nooit meer zelf updates uit te voeren, dit is allemaal geregeld.

Al je bedrijfsgegevens veilig met een extra back-up

Het is ook belangrijk om een goede back-up service in te stellen. De standaard back-up van Microsoft kan beperkend zijn omdat verwijderde bestanden maar tot 30 dagen teruggeplaatst kunnen worden. Wanneer er een restore nodig is na een crash, dan brengt Microsoft hier kosten voor in rekening en weet je niet zeker hoe snel deze restore wordt uitgevoerd. Om je hierin niet afhankelijk te maken van Microsoft bieden wij een back-up service aan naar ons eigen datacenter. Zo zijn al je bedrijfsgegevens altijd veilig en snel te herstellen.

Microsoft 365 Cloud is perfect te combineren met ons beheerprogramma Compleet werkplekbeheer. Met dit programma zijn back-ups, updates, antivirus, 24/7 bereikbaarheid en beveiliging van alle systemen helemaal geborgd.

Alles op een rijtje.

Wanneer je Microsoft 365 Cloud laat installeren door Van Dam ICT dan ontvang je:

 • Beheer van de huidige Microsoft 365 omgeving voor al je medewerkers.
  Dit is inclusief:

  • Levering van licenties
  • Onderzoek doen naar inrichting, beveiliging van ICT en uitvoeren van eventuele verbeteringen
  • Uitvoeren van back-up
  • Instellen van 2factor authenticatie

Wanneer je Microsoft 365 Cloud laat installeren door Van Dam ICT dan ontvang je:

 • Beheer, onderhoud en technische ondersteuning voor alle werkplekken
 • Beveiligen van netwerk en Wi-Fi, incl. gasten verbinding
Persoonlijk contact

Microsoft 365 Cloud voor jouw mkb-bedrijf

De voordelen van Microsoft 365 Cloud door Van Dam ICT

Locatieonafhankelijk werken

Elke werknemer heeft toegang tot alle benodigde programma’s en bestanden. Je kunt flexibel én veilig werken, vanaf iedere gewenste locatie.

Altijd opzegbaar

Doordat Office 365 in abonnementsvorm is, kan je snel en eenvoudig Office 365 stopzetten wanneer jij dat wilt. Je zit dus nergens aan vast.

Makkelijk opschalen

Breidt jouw team uit? Dan kun je makkelijk en snel met nieuwe Microsoft 365 Cloud accounts uitbreiden. Geen lange wachttijden, maar snel aan de slag.

Bestanden veilig geback-upped

Met de back-up service van Van Dam ICT ben je er zeker van dat jouw bestanden en bedrijfsgegevens altijd beschikbaar zijn. Bij een restore ben je niet afhankelijk van Microsoft.

Van Dam ICT. Zorgt gewoon dat het werkt.

Van Dam ICT levert sinds 2006 ICT aan vele mkb-bedrijven in de regio Apeldoorn. Met ons team hebben we meer dan 60 jaar aan ervaring in huis. Wij voorkomen liever ICT-problemen dan dat we ze moeten oplossen. Dit doen we met de beste ICT-kennis en systemen en met een continue monitoring. Ons doel is dat jij als mkb-bedrijf altijd, overal en veilig kunt werken. Zonder enig omkijken naar je ICT. Wij zorgen gewoon dat ’t werkt.

Weten hoe Microsoft 365 Cloud voor jouw bedrijf doet?

Van Dam ICT helpt je graag bij de overstap naar Microsoft 365 Cloud. Dat begint natuurlijk bij de inventarisatie of Microsoft 365 Cloud de juiste oplossing is voor jouw mkb-bedrijf. Ook de kosten spelen hierin een rol. Wij geven je graag vrijblijvend advies in de best passende ICT oplossing voor jouw mkb-bedrijf en de daarbij behorende kosten.

Vraag een offerte aan

  Slide Background
  “Achter de schermen werken wij continue en preventief
  aan de server. Gaat de server down dan handelen wij
  direct om te voorkomen dat een bedrijf stil kom te liggen
  voor een bepaald aantal uren."

   

  Van Dam ICT biedt Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Veiligheid van de data hebben wij hoog in het vaandel staan.

    
   
   

  Wil je up-to-date blijven, al ons nieuws en tips over ICT ontvangen?

  Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.