055 - 711 37 27 info@vandamict.nl

De Cloud? Die vindt u in Apeldoorn!

De Clouddiensten van Van Dam ICT

Voor velen is de Cloud een wat abstract, ontastbaar begrip. Begrijpelijk, omdat je vaak op grote (Amerikaanse) bedrijven aangewezen bent als je gebruik wilt maken van Clouddiensten.

Van Dam ICT biedt echter ook Clouddiensten, simpelweg vanuit het eigen datacenter in Apeldoorn. Die zijn te bezoeken én aan te raken. Dat laatste uiteraard alleen in theorie, want we nemen geen enkel risico waar het aankomt op de werking van onze servers. Deze zogeheten Cloudservers staan direct in verbinding met de diensten die u vanaf iedere locatie kunt benaderen. Of het nu uw opgeslagen bestanden zijn, veelgebruikte applicaties of uw e-mails. Onze oplossingen op een rij:

Cloud werkplekken

Sinds een aantal jaren bieden wij Werkplek Standby, waarmee u uw complete werkplek overal ter wereld bij de hand heeft. U logt hiermee in op uw eigen Windows-omgeving, zonder over uw eigen pc of laptop te hoeven beschikken. Ook de server in uw bedrijf wordt hiermee verleden tijd. Op werkplekstandby.nl leggen wij alles helder voor u uit!

Cloud werkplekken

Sinds een aantal jaren bieden wij Werkplek Standby, waarmee u uw complete werkplek overal ter wereld bij de hand heeft. U logt hiermee in op uw eigen Windows-omgeving, zonder over uw eigen pc of laptop te hoeven beschikken. Ook de server in uw bedrijf wordt hiermee verleden tijd. Op Werkplekstandby.nl leggen wij alles helder voor u uit!

Bestanden en applicaties in de Cloud

Met deze zogenaamde hybride-oplossing worden onze Cloudservers gebruikt voor uw bestanden en/of programma’s, wat inhoudt dat u deels of geheel afscheid kunt nemen van de server in uw bedrijf, en daarmee van de terugkomende investeringen en onderhoud.

Beveiliging, betrouwbaarheid en gemak centraal

De zorgen omtrent het maken van tijdige (en betrouwbare) back-ups zijn met onze Clouddiensten verleden tijd, net als het rekening moeten houden met het updaten van applicaties. Ook de beveiliging van uw bestanden en systemen wordt uit handen genomen wanneer u deze in de Cloud onderbrengt.

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Bel dan naar 055 – 711 37 27 en laat u informeren!

"De professionele manier van werken spreekt ons aan en als er problemen zijn worden die snel opgelost. Ook verloopt de communicatie op een goede manier."

– Stichting IZZ

Ook het maximale uit úw ict halen?